ClinCheck

ClinCheck 3.1

Ilmainen
Create a 3D environment for treatment plan management
Käyttäjän arviointi
4.7  (7 ääntä)
Sinun äänesi
Uusin versio:
3.1.0.25 (Katso kaikki)
Kehittäjä:
Aligntech, Inc

Organize medial data available on the Invisalign.com website to optimize treatment. Work in a simulated 3D virtual environment and build a visualized map of all the components, plans, and schedules for specific plans and operations. Check the current status and progress of patients.

ClinCheck on ohjelma kehitetty erityisesti lääkärit rekisteröity Invisalign.com verkkosivuilla ja käyttämällä Invisalign hoito. Invisalign hoito koostuu sarjasta aligners, että voit vaihtaa pois noin kahden viikon välein. Jokainen aligner on yksilöllisesti valmistettu tarkat laskelmat vähitellen siirtää hampaita paikalleen. Ja koska Invisalign-järjestelmä on custom-valmistettu hampaita ja hampaita vain, suunnitelma kaavailemat sinua ja sinun hammaslääkäri tai oikomishoidon, tiedätte voit päätyä hymy, joka todella sopii.
ClinCheck tarjoaa 3-D virtuaalinen esitys ClinCheck hoidon suunnitelma, joka on kehitetty lääkärin oikomishoidon reseptiä.
Sovellus voidaan käyttää myös vaihtaa tietoja Kohdista muutoksista lääkäri haluaisi tehdä hoitosuunnitelma. Kun lääkäri hyväksyy hoitosuunnitelman, aligners valmistetaan ja lähetetään lääkäri käyttää Invisalign hoito.
Ilmaisohjelmisto
Tiedot päivitetty:

Laajennukset