ClinCheck

ClinCheck 3.1

Gratis
Create a 3D environment for treatment plan management
Gebruikerswaardering
4.7  (7 stemmen)
Jouw stem
Nieuwste versie:
3.1.0.25 (Zie alle)
Ontwikkelaar:
Aligntech, Inc

Organize medial data available on the Invisalign.com website to optimize treatment. Work in a simulated 3D virtual environment and build a visualized map of all the components, plans, and schedules for specific plans and operations. Check the current status and progress of patients.

ClinCheck is een programma speciaal ontwikkeld voor artsen geregistreerd op Invisalign.com website en met behulp van een Invisalign behandeling. Invisalign behandeling bestaat uit een serie van aligners dat je de schakelaar over om de twee weken. Elke aligner is individueel vervaardigd met nauwkeurige berekeningen langzaam verschuiven van uw tanden op zijn plaats. En sinds de Invisalign-systeem is op maat gemaakt voor je tanden en je tanden alleen, met een plan bedacht door u en uw tandarts of orthodontist, je weet dat je zult eindigen met een glimlach die echt past.
ClinCheck biedt een 3-D virtuele representatie van een ClinCheck behandeling plan dat is ontwikkeld op basis van een arts orthodontische recept.
De toepassing kan ook worden gebruikt om informatie uit te wisselen met de Lijn over de wijzigingen die de arts zou willen maken aan het behandelplan. Wanneer de arts keurt een behandelplan, aligners zijn vervaardigd en verzonden naar de dokter om te gebruiken in een Invisalign behandeling.
Info vernieuwd op:

Extensies