ClinCheck

ClinCheck 3.1

Gratis
Create a 3D environment for treatment plan management
Användarbetyg
4.7  (7 röster)
Ditt betyg
Senaste versionen:
3.1.0.25 (Se alla)
Utvecklare:
Aligntech, Inc

Organize medial data available on the Invisalign.com website to optimize treatment. Work in a simulated 3D virtual environment and build a visualized map of all the components, plans, and schedules for specific plans and operations. Check the current status and progress of patients.

ClinCheck är ett program som utvecklats speciellt för läkare som är registrerade till Invisalign.com hemsida och med hjälp av en Invisalign behandling. Invisalign behandlingen består av en serie av aligners att du byter ut ungefär varannan vecka. Varje aligner är individuellt tillverkad med exakta beräkningar att gradvis flytta dina tänder på plats. Och eftersom din Invisalign system som är skräddarsydda för dina tänder och din tänder, med en plan för att du och din tandläkare eller specialisttandläkare, du vet att du kommer att sluta med ett leende som verkligen passar.
ClinCheck erbjuder en 3-D virtuell representation av en ClinCheck behandling plan som är utvecklad från en läkare tandreglering recept.
Programmet kan också användas för att utbyta information med Align om eventuella förändringar läkaren vill göra till behandlingsplan. När läkaren godkänner en behandlingsplan, aligners tillverkas och skickas till läkaren för att använda i en Invisalign behandling.
Info uppdaterad: