ClinCheck

ClinCheck 3.1

Gratis
Create a 3D environment for treatment plan management
Brukervurdering
4.7  (7 stemmer)
Din stemme
Siste versjon:
3.1.0.25 (Se alle)
Utvikler:
Aligntech, Inc

Organize medial data available on the Invisalign.com website to optimize treatment. Work in a simulated 3D virtual environment and build a visualized map of all the components, plans, and schedules for specific plans and operations. Check the current status and progress of patients.

ClinCheck er et program som er utviklet spesielt for leger som er registrert til Invisalign.com hjemmeside og ved hjelp av en Invisalign behandling. Invisalign behandling består av en serie av aligners at du bytter ut om hver to uker. Hver aligner er individuelt produsert med eksakte beregninger for å gradvis skift tennene på plass. Og siden din Invisalign-systemet er skreddersydd for dine tenner og tenner, med en plan som er utarbeidet av deg og din tannlege eller kjeveortoped, vet du at du vil ende opp med et smil som virkelig passer.
ClinCheck gir en 3-D virtuell representasjon av et ClinCheck behandling plan som er utviklet fra en lege kjeveortopedisk resept.
Programmet kan også brukes til å utveksle informasjon med Rett om eventuelle endringer legen ønsker å gjøre til behandling plan. Når legen godkjenner en behandling plan, aligners er produsert og sendt til lege for å bruke i en Invisalign behandling.
Info oppdatert den:

Utvidelser