ClinCheck

ClinCheck 3.1

Gratuit
Create a 3D environment for treatment plan management
Evaluare utilizator
4.7  (7 voturi)
Votul dvs.
Ultima versiune:
3.1.0.25 (Vezi toate)
Dezvoltator:
Aligntech, Inc

Organize medial data available on the Invisalign.com website to optimize treatment. Work in a simulated 3D virtual environment and build a visualized map of all the components, plans, and schedules for specific plans and operations. Check the current status and progress of patients.

ClinCheck este un program dezvoltat special pentru medici înregistrate la Invisalign.com site-ul și folosind o tratamentul Invisalign. Tratamentul Invisalign este format dintr-o serie de aligner care le schimbi la fiecare două săptămni. Fiecare aligner este fabricat în mod individual, cu calcule exacte la trecerea treptat dintii în loc. Si din moment ce sistemul Invisalign este personalizat-a făcut pentru dinți și numai dintii, cu un plan conceput de tine și medicul dentist sau ortodont, știi că se va termina cu un zmbet care se potrivește cu adevărat.
ClinCheck oferă un 3-D reprezentare virtuală a unui ClinCheck plan de tratament, care este dezvoltat de un medic ortodontic baza de prescriptie medicala.
Aplicația poate fi, de asemenea, folosit pentru a face schimb de informații cu Aliniați despre orice modificări medicul ar dori să facă la planul de tratament. Cnd doctorul aprobă un plan de tratament, aligner sunt fabricate și trimis la medic pentru a utiliza în tratamentul Invisalign.
Informații actualizate în data de: