ClinCheck

ClinCheck 3.1

Ingyenes
Create a 3D environment for treatment plan management
Értékelés
4.7  (7 szavazat)
Az Ön szavazata
Legfrissebb verzió:
3.1.0.25 (Összes)
Fejlesztő:
Aligntech, Inc

Organize medial data available on the Invisalign.com website to optimize treatment. Work in a simulated 3D virtual environment and build a visualized map of all the components, plans, and schedules for specific plans and operations. Check the current status and progress of patients.

ClinCheck egy olyan programot fejlesztettek ki, kifejezetten az orvosok regisztrált Invisalign.com weboldal segítségével egy Invisalign kezelés. Invisalign kezelés áll egy sor aligners, hogy kapcsoljuk ki minden két hétben. Minden igazító egyedileg gyártott, pontos számítások, hogy fokozatosan shift a fogak helyére. Mivel az Invisalign rendszer egyedi készítésű, a fogkrém a fogak csak egy terv által kidolgozott a fogorvos vagy a fogtechnikus, tudod, hogy majd a végén egy mosolyt, ami igazán illik.
ClinCheck rendelkezik egy 3-D-s virtuális képviselete ClinCheck kezelési tervet, hogy kifejlesztett egy orvos fogszabályozó kapható készítményeket is.
Az alkalmazás is használható, információcsere a Align változásokról az orvos szeretne lenni, hogy a kezelési terv. Ha az orvos engedélyezi a kezelési tervet, aligners gyártják, amit az orvos, hogy használja egy Invisalign kezelés.
Információ frissítve:

Kiterjesztés